KUNDCASE

Kommunicera mera genom film

Gör ett bra intryck! Vi producerar allt från personifierade filmer och företagsfilmer, till enklare reklamfilmer. Oavsett val av produktion så hjälper vi dig genom hela processen och vidare hur du kan använda och marknadsföra din film i de digitala kanalerna.

Reklamfilm kan användas på olika sätt. Och i den föränderliga värld vi lever i även genom olika kanaler. Applicera din film på exempelvis TV-skärmar, Facebook, Instagram eller Youtube. Eller varför inte uppdatera din webbsida med inspirerande och levande företagsfilm?

Rörliga bilder och grafik gör det enkelt att illustrera saker som kan vara svåra att förklara i text. Det ger dig också möjligheten att visa upp enskilda verksamheter inom företaget och lyfta fram dessa på ett tydligt och fördelaktigt sätt. Film som medie innebär att du kan påverka människor på ett helt annat sätt och skapa en helt annan känsla gentemot målgruppen du vill attrahera, och på så sätt stärka ditt varumärke.

Intresserad av hur du kan nyttja film i din marknadsföring? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Här kommer smakprov på enklare filmer vi gjort:

Vårda din hemsida

Vi hjälper dig att bygga en modern, professionell, stilren och användarvänlig hemsida baserat på dina verksamhetsmål och ert varumärke. Vi bygger alltid hemsida med responsiv design vilket betyder att alla sidor är mobilanpassade. Mer än hälften av allt surfande på Internet sker idag via mobilen. Därför är det en självklarhet för oss att anpassa hemsidornas webbdesign så den fungerar lika bra i mobilen som på datorn. Vi bygger även alla hemsidor på ett sådant sätt att du enkelt själv ska kunna uppdatera din hemsida om/när du så önskar.

Välj enkelt mellan våra tre mallade paket eller låt oss skräddarsy din hemsida och designa fritt med unik formgivning. Känner du inte att du kan, har tid eller vill skriva text och ta fram bildunderlag själv till din hemsida? I så fall kan du låta oss göra det åt dig. Självklart i enhet med din verksamhets profil och verksamhetsmål.

Våra hemsidor har fokus på form, design och funktionalitet. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Här kommer smakprov på hemsidor vi gjort:

KONTAKT

Henrik Läckberg
tel: 0705-69 78 84
Anna Löwek
tel: 0736-74 81 83

ADRESS

Quality Hotel
Nabbensbergsvägen 2
462 40 Vänersborg

FÖLJ OSS