OM YVM

Ingen av våra kunder är den andra lik, vilket kräver att vi är flexibla, snabbfotade och lyhörda. Vi tar oss an projekt med engagemang och genuint intresse. Vi anstränger oss lite mer helt enkelt.

Vi har mångårig kompetens inom både traditionella och digitala medier och har därmed stort etablerat kontaktnät. Genom samarbetsavtal med lokala och nationella aktörer förhandlar vi fram de bästa villkoren för kunden. På så sätt kan du som kund känna dig trygg i att vi är en kvalitetsstämpel och garanterar resultat.

Your Vision Media, eller YVM som vi förenklat kallar oss för, består av ett ambitiöst glatt team. Ett team som med kreativa idéer, erfarenhet och mångårig kompetens hjälper dig att ta nästa kliv. Det ska vara enkelt och roligt att samarbeta med oss!

 

”Eftersom vi jobbar med människor tror vi på god kommunikation och nära samarbete med våra kunder och samarbetspartners. Transparens är viktigt. Vi vet att det är relationen som kommer vara nyckeln till att få våra kunder att ställa om tillsammans med oss i en föränderlig värld.”

Henrik Läckberg, Your Vision Media

 

KONTAKT

Henrik Läckberg
tel: 070-569 78 84

Anna Löwek
tel: 073-674 81 83

ADRESS

Your Vision Media AB
Nabbensbergsvägen 2
462 40 Vänersborg
(Quality Hotel Vänersborg)

FÖLJ OSS